Gå til hovedindhold

Kan din idé løse fremtidens udfordringer?

Vores problem – din løsning

Challenges lige nu
Seneste nyheder
Nyhed

Hvad har et moderne butikscenter at gøre med FNs Verdensmål? En hel del – det beviste 50 studerende fra VIA University College, da de torsdag 25. april præsenterede deres bud på fremtidens bæredygtige butikscenter ved en challenge arrangeret i samarbejde med Compas.

Nyhed

De fire vindere af Circular Innovation in the Building Industry er nu fundet. Challengen var arrangeret af VIA University College i samarbejde med entreprenørvirksomheden Enemærke & Pedersen og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Aktive idéer

Vi har skabt en ny jobbørs for bestyrelsesposter, som skal skabe transparens i bestyrelsesrekrutteringen, så vi igen kan rekruttere på baggrund af kompetencer alene!

We provide a gamified platform to understand the world better, and in turn: build a better tomorrow. Win the World will break down barriers and be a household item in classrooms all over the world.

Viima bygger på et bæredygtigt koncept, der muliggør rengøring helt uden brug af kemikalier og kun med et minimalt forbrug af vand. Brugen af Viima skaber desuden et hygiejneniveau, som er svarende til en desinfektion.