Gå til hovedindhold

Kan din idé løse fremtidens udfordringer?

Vores problem – din løsning

Seneste nyheder
Nyhed

I tirsdags blev vinderne af AML Challenge 2019 fundet ved finalearrangementet i København. Fem finalister var blevet udvalgt blandt de indsendte løsningsforslag og fik mulighed for at pitche deres idé foran ekspertjuryen samt de 50 deltagere der var kommet for at høre finalisternes bud. Læs mere her.

Nyhed

De fem finalister i AML Challenge 2019 er nu fundet, og de vil alle få muligheden for at pitche deres idé foran en fagjury samt 50 andre profiler fra erhvervslivet d. 10. December 2019. Læs mere her.

Nyhed
I torsdags blev vinderne af Cyber Security Challenge 2019. Seks finalister var blevet udvalgt blandt de 51 indsendte løsningsforslag og fik mulighed for at pitche deres idé foran en ekspertjury - bestående af bl.a. Søren Pind og Troels Ørting. Læs mere her.
Aktive idéer

ToKeep - af gruppe 24

https://video.dmjx.dk/media/ToKeep+-+af+gruppe+24/0_03rx1ibn

Matas refill

Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet er blevet forlagt en undersøgelse fra SEAS-NVE, der viser følgende:

“Op til 20% af energiforbruget på arbejdspladser går til udstyr, der er tændt men ikke i brug. Og op mod 40 % af elforbruget i kontorer ligger uden for arbejdstid. Det betyder groft sagt, at der bliver udløst mange ton CO2 til ingen verdens nytte.” (SEAS-NVE 2019)