Gå til hovedindhold

Kan din idé løse fremtidens udfordringer?

Vores problem – din løsning

Challenges lige nu
Seneste nyheder
Nyhed

Hvad har et moderne butikscenter at gøre med FNs Verdensmål? En hel del – det beviste 50 studerende fra VIA University College, da de torsdag 25. april præsenterede deres bud på fremtidens bæredygtige butikscenter ved en challenge arrangeret i samarbejde med Compas.

Nyhed

De fire vindere af Circular Innovation in the Building Industry er nu fundet. Challengen var arrangeret af VIA University College i samarbejde med entreprenørvirksomheden Enemærke & Pedersen og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Aktive idéer

LoopZ er et salgs- og udviklingsspot for bæredygtige produkter, brands og iværksættere, hvor forbrugere kan finde alle de produkter, de har brug for - bare i en bæredygtig version og blive inspireret til mere bæredygtig livsstil.

Det overordnede mål er at tilbyde en platform, som gør det nemt for forbrugere og andre interesserenter at danne sig et overskueligt overblik over virksomheders CSR-performance.

Paragit Sleeve er verdens første wearable måleapparat til kvantificering af de tre kardinalsymptomer for Parkinson. Vores løsning er et elektronisk sammenkoblet sleeve, som parkinsonpatienter får på deres mest dominerende arm.