Gå til hovedindhold

Kan din idé løse fremtidens udfordringer?

Vores problem – din løsning

Seneste nyheder
Nyhed
Du kan nu deltage i åben offentlig innovation gennem løsnings - og idé udfordringer på en ny og forbedret Challenges.dk platform.
Nyhed

I start november lancerede Erhvervsstyrelsen en Cybersecurity Challenge for at få bud på nye løsninger, der gennem adfærdsændringer hos medarbejderne, kan øge IT-sikkerheden i danske små- og mellemstore virksomheder.

Aktive idéer
Gaest.com is one of the world's largest online marketplaces for listing, discovering and booking unique spaces for meetings, workshops, interviews - you name it.
“Det skal komme fra dig selv” siger mange af de 50.000 unge piger og drenge fra forsømte og ressourcesvage baggrunde I Danmark. Disse unge får ikke mange chancer for at værdisætte sig selv, trods dyre hjælpe programmer og reformer I det danske uddannelsessystemet. UCANDOITs kerne koncept er et mentalt styrketrænings program, baseret på at finde styrken i sig selv, sådan, at hver ung får sociale livs kompetencer og dermed uddannelses og beskæftigelses muligheder. UCANDOIT er en social business hvor vi bruger vores egen impact measurement MATRIX og Franchise model til, på sigt, at scallere nationalt og i andre EU lande der har identisk problem. I Europa er der en stigning af unge og voksende med seriøse mentale udfordringer.
Cobblestone er Verdens første ægte GPS-tracker helt uden abonnementer. Den har direkte internetadgang i hele EU + US og holder batteri i op til 10 år. Cobblestone gør det nemt for borgere og virksomheder at monitorere deres assets og reducerer behovet for "ekstra ressourcer" til at dække forsvundne assets, herunder bl.a. cykler, ladcykler, containere, materialer mm.