Gå til hovedindhold

Kan din idé løse fremtidens udfordringer?

Vores problem – din løsning

Challenges lige nu
Seneste nyheder
Nyhed

Vi har store planer for det nye år her på challenges.dk. Det kommer bl.a. til at handle om cirkulære løsninger, data, sundhedsinnovation og meget andet. Med andre ord, bliver det alt andet end kedeligt! Hold øje her på siden – vi glæder os til at løfte sløret for de mange nye challenges...

Nyhed
I fredags afholdte Dansk Iværksætter Forening og Erhvervsstyrelsen finale for Impact Challenge, som har fokus på forretningsideer, der vil løse nutidens samfundsudfordringer. Her kårede Uddannelses- og Forskningsminister Tommy Ahlers de to vindere: GoGetty og Vandkraft by S.W.E.B. Stort tillykke!
Aktive idéer

Min forretningsidé: Etablering af natur i forskellige miljøer, primært by, for at skabe grønne oplevelser.
Grøn drift (Strengt miljøvenligt) når der foretages naturpleje.
Etablering, opretholdelse og skabelse af kulturkunst ud fra træ som materiale

Polisensio empowers decision makers of (smart) cities and businesses with urban air quality intelligence so they can fight targeted the urban air pollution, actions leading to better urban planning, traffic management, saving(s in healthcare)/lives.

En onlineform som stiller dig de rigtige spørgmsål afhængig af dine svar og giver dig det overblik du har behov for, for at vurdere om du er klar til at ansætte en medarbejder.