Gå til hovedindhold

Kan din idé løse fremtidens udfordringer?

Vores problem – din løsning

Challenges lige nu
Seneste nyheder
Nyhed

Vær med i kapløbet om at gøre verdensmålene til big business! Erhvervsminister Rasmus Jarlov har netop lanceret Impact Challenge – Business with Purpose, så nu har du muligheden for at pitche din idé foran en jury og potentielle investorer og vinde en pengepræmie – det kræver blot, at du har den rigtige idé og er studerende eller startup.

Nyhed

Så er det nu du skal ud af starthullerne, hvis du har en god ide, der kan hjælpe iværksættere med at skabe overblik over hvad det koster at ansætte den første medarbejder – udover løn. Startup Recruitment Challenge er netop lanceret. Send os din idé inden 7. december.

Nyhed

Vær med når vi diskuterer muligheder og udfordringer ved drive ’business with purpose’ til åbningen af Danmarks Iværksætteruge 2018.

Hvornår: Mandag den 12. november 2018 kl. 13.10-16.30

Hvor: Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Aktive idéer

Genbrug af materialer
Automater

Vi vil bygge ind app med tre funktioner, der gør det hurtigt, nemt og sjovt at stifte bekendtskab med de forskellige aspekter af ansættelse af den første medarbejder.

Åben byen:
EventFinder gør eventlivet lettere og sjovere igennem en fælles event-platform. EventFinder giver brugerene et samlet sted for at finde flere typer events.