Gå til hovedindhold

Kan din idé løse fremtidens udfordringer?

Vores problem – din løsning

Challenges lige nu
Seneste nyheder
Nyhed

Tre startups og tre unge talenter er blevet udvalgt til at pitche deres forretningsidéer til finalen den 14. december hos Google i København. Her vælger jury og publikum en vinder i hver kategori - juryens stemme tæller 50% og publikums stemme 50%. Læs mere og tilmeld dig her.

Nyhed

I denne uge mødtes finalisterne til det afsluttende kåringsevent på UrbanTech Challenge. Efter en række spændende pitches udråbte juryen tre vindere, der på hver deres måde udnytter forretningspotentialer i åbne offentlige data: Planspace, Sp8ces og AirBnB for p-pladser. Stort tillykke!

Nyhed

Et knivskarpt pitch kan være forskellen mellem success eller fiasko. Nu kan du få hjælp til at skrue dit pitch sammen på den helt rigtige måde, så ALLE kan forstå din forretningsidé og vil have mere.
Hvornår: Torsdag 6. december 2018 kl. 13.00-16.00
Hvor: Google Succes Online, Nørrebrogade 34, 2200 Kbh N

Aktive idéer

En onlineform som stiller dig de rigtige spørgmsål afhængig af dine svar og giver dig det overblik du har behov for, for at vurdere om du er klar til at ansætte en medarbejder.

Iværksætterne modtager en goodiepack på deres mobiltelefon. Heri findes alle relevante informationer samlet ét sted. Her er det muligt at inddele i forskellige kategorier efter emne, der gør den store mængde af information overskuelig. På denne måde har iværksætterne altid værktøjet lige ved hånden på deres telefon og kan nemt finde svar på de spørgsmål, der opstår i løbet af en arbejdsdag.

For at danne et hurtigt overblik over udgifter og forpligtelser der er med en ny ansættelse, er det vigtigt at man har alle informationer samlet et sted. Dertil er det en klar fordel at man samme sted har det værktøj, som kan behandle alle de informationer man skal bruge. Ved at bruge ansættelsesberegneren, beskrevet i denne rapport, er det vigtigt at brugeren ikke forlader siden eller føres over til en ny side. Alt hvad brugeren skal have for at beregne, hvor meget en ansat koster virksomheden, ligger på den samme side.