Gå til hovedindhold

Alle nyheder

Nyhed
Ved at afholde en challenge kan I få inspirerende og innovative inputs til jeres udfordring. Her er fem tips til hvordan I får mest ud af jeres challenge og sikrer jer de bedste løsningsforslag. Læs mere her.
Nyhed
I tirsdags blev vinderne af AML Challenge 2019 fundet ved finalearrangementet i København. Fem finalister var blevet udvalgt blandt de indsendte løsningsforslag og fik mulighed for at pitche deres idé foran ekspertjuryen samt de 50 deltagere der var kommet for at høre finalisternes bud. Læs mere her.
Nyhed
De fem finalister i AML Challenge 2019 er nu fundet, og de vil alle få muligheden for at pitche deres idé foran en fagjury samt 50 andre profiler fra erhvervslivet d. 10. December 2019. Læs mere her.
Nyhed
I torsdags blev vinderne af Cyber Security Challenge 2019. Seks finalister var blevet udvalgt blandt de 51 indsendte løsningsforslag og fik mulighed for at pitche deres idé foran en ekspertjury - bestående af bl.a. Søren Pind og Troels Ørting. Læs mere her.
Nyhed
De 6 finalister i Cyber Security Challenge 2019 er nu blevet fundet. Finalisterne skal kæmpe om priserne i de to kategorier Studerende og Virksomheder/iværksættere. Læs mere her.
Nyhed
Hvad har et moderne butikscenter at gøre med FNs Verdensmål? En hel del – det beviste 50 studerende fra VIA University College, da de torsdag 25. april præsenterede deres bud på fremtidens bæredygtige butikscenter ved en challenge arrangeret i samarbejde med Compas.
Nyhed
De fire vindere af Circular Innovation in the Building Industry er nu fundet. Challengen var arrangeret af VIA University College i samarbejde med entreprenørvirksomheden Enemærke & Pedersen og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.
Nyhed
Vi har store planer for det nye år her på challenges.dk. Det kommer bl.a. til at handle om cirkulære løsninger, data, sundhedsinnovation og meget andet. Med andre ord, bliver det alt andet end kedeligt! Hold øje her på siden – vi glæder os til at løfte sløret for de mange nye challenges...
Nyhed
I fredags afholdte Dansk Iværksætter Forening og Erhvervsstyrelsen finale for Impact Challenge, som har fokus på forretningsideer, der vil løse nutidens samfundsudfordringer. Her kårede Uddannelses- og Forskningsminister Tommy Ahlers de to vindere: GoGetty og Vandkraft by S.W.E.B. Stort tillykke!
Nyhed
Som led i arbejdet med at udbrede kendskabet til challenges.dk har vi lavet en lille informationsvideo. Videoen forklarer challengekonceptet helt kort og kommer bl.a. med eksempler på hvad en challenge kan omhandle. Nysgerrig? Så klik dig ind på nyheden, og se videoen - den varer 1 minut.
Nyhed
Tre startups og tre unge talenter er blevet udvalgt til at pitche deres forretningsidéer til finalen den 14. december hos Google i København. Her vælger jury og publikum en vinder i hver kategori - juryens stemme tæller 50% og publikums stemme 50%. Læs mere og tilmeld dig her.
Nyhed
I denne uge mødtes finalisterne til det afsluttende kåringsevent på UrbanTech Challenge. Efter en række spændende pitches udråbte juryen tre vindere, der på hver deres måde udnytter forretningspotentialer i åbne offentlige data: Planspace, Sp8ces og AirBnB for p-pladser. Stort tillykke!
Nyhed
Et knivskarpt pitch kan være forskellen mellem success eller fiasko. Nu kan du få hjælp til at skrue dit pitch sammen på den helt rigtige måde, så ALLE kan forstå din forretningsidé og vil have mere. Hvornår: Torsdag 6. december 2018 kl. 13.00-16.00 Hvor: Google Succes Online, Nørrebrogade 34, 2200 Kbh N
Nyhed
Nu kan vi offentliggøre finalisterne i UrbanTech Challenge. Der er udvalgt i alt otte finalister til de to spor Åben Byen og Gentænk Byen. Finalisterne skal pitche deres idéer til finaleevent hos BLOXHUB den 3. december. Stort tillykke til finalisterne og tak til alle der deltog!
Nyhed
Vil du opleve, hvordan åbne offentlige data kan spille en rolle i datadrevne forretningsløsninger? Så tilmeld dig finalen i UrbanTech Challenge! Hvornår: Mandag 3. december 2018 kl. 15.00-17.00 Hvor: BLOXHUB, Bryghusgade 8, 1473 København K
Nyhed
Vær med i kapløbet om at gøre verdensmålene til big business! Erhvervsminister Rasmus Jarlov har netop lanceret Impact Challenge – Business with Purpose, så nu har du muligheden for at pitche din idé foran en jury og potentielle investorer og vinde en pengepræmie – det kræver blot, at du har den rigtige idé og er studerende eller startup.
Nyhed
Så er det nu du skal ud af starthullerne, hvis du har en god ide, der kan hjælpe iværksættere med at skabe overblik over hvad det koster at ansætte den første medarbejder – udover løn. Startup Recruitment Challenge er netop lanceret. Send os din idé inden 7. december.
Nyhed
Vær med når vi diskuterer muligheder og udfordringer ved drive ’business with purpose’ til åbningen af Danmarks Iværksætteruge 2018. Hvornår: Mandag den 12. november 2018 kl. 13.10-16.30 Hvor: Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Nyhed
Seks finalister i Circular Construction Challenge er netop blevet offentliggjort live på eventet Building Green. Dermed går challengen ind i en ny fase – etablering af partnerskaber omkring idéerne. Læs mere om hvordan du kan deltage på circularconstructionchallenge.org
Nyhed
De bedste idéer og løsninger i UrbanTech Challenge får muligheden for at pitche for en ekspertjury bestående af repræsentanter fra Erhvervsstyrelsen, COWI, Geoforum, Vækstfonden og Copenhagen Solutions Lab. Husk også, at du kan få hjælp til at udvikle din idé eller løsning på workshops d. 1. og 2. november.
Nyhed
Den idé eller løsning der viser et stort potentiale, og som med den rette støtte kan udvikle sig til en innovativ forretning, vinder et års medlemskab af BLOXHUB og et skræddersyet udviklingsprogram for at komme tættere på realisering af virksomhedens potentiale.
Nyhed
Vil du være med til at skabe en verden uden affald? Du kan stadig nå at være med i Circular Construction Challenge, hvor vi leder efter idéer til, hvordan vi kan genanvende affald i byggebranchen. Deadline er d. 8. oktober kl. 8:00.
Nyhed
Inden længe er der kick-off på endnu en challenge her på siden. Denne gang leder vi efter løsninger og idéer indenfor UrbanTech. Hold øje her på challenges.dk, hvor vi vil offentliggøre det fulde challengebrief.
Nyhed
En enig jury har kåret BLUETOWN og Kaffe Bueno som årets vindere af 360 Grader Prisen. Vinderne blev præmieret med 360 Grader Prisen, et beløb på 15.000 kr. samt et forløb hos Green Network, til et flot arrangement på Børsen. Stort tillykke!
Nyhed
Genanvendelse af affald er en afgørende brik i byggeriets grønne omstilling. I dag lancerer Realdania en challenge med fokus på netop dét - lige her på challenges.dk. Samtidig bliver Realdania en del af det strategiske partnerskab bag challenges.dk.
Nyhed
Sted: Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K Tidspunkt: 6. september kl. 13.00-16.30 Vær med, når vi uddeler 360 Grader Prisen og hylder de startups og etablerede virksomheder, der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation og bæredygtighed.
Nyhed
Du kan nu deltage i åben offentlig innovation gennem løsnings - og idé udfordringer på en ny og forbedret Challenges.dk platform.
Nyhed
I start november lancerede Erhvervsstyrelsen en Cybersecurity Challenge for at få bud på nye løsninger, der gennem adfærdsændringer hos medarbejderne, kan øge IT-sikkerheden i danske små- og mellemstore virksomheder.
Nyhed
Cybersecurity Challenge er en konkurrence afholdt af Erhvervsstyrelsen, hvor deltagere ved hjælp af adfærds- og interaktionsdesign kan komme med løsninger til, hvordan små og mellemstore virksomheder kan ændre uhensigtsmæssig digital adfærd blandt deres medarbejdere.
Nyhed
3 vinderteams modtog hver 100.000 DKK ved kåringsevent i Fintech Open Data Challenge på Rainmaking Loft i går. De blev dermed kåret som de bedste blandt de i alt 29 virksomheder der deltog i Fintech Open Data Challenge.