Gå til hovedindhold

Alle nyheder

Nyhed

Den idé eller løsning der viser et stort potentiale, og som med den rette støtte kan udvikle sig til en innovativ forretning, vinder et års medlemskab af BLOXHUB og et skræddersyet udviklingsprogram for at komme tættere på realisering af virksomhedens potentiale.

Nyhed

Vil du være med til at skabe en verden uden affald? Du kan stadig nå at være med i Circular Construction Challenge, hvor vi leder efter idéer til, hvordan vi kan genanvende affald i byggebranchen. Deadline er d. 8. oktober kl. 8:00.

Nyhed

Inden længe er der kick-off på endnu en challenge her på siden. Denne gang leder vi efter løsninger og idéer indenfor UrbanTech. Hold øje her på challenges.dk, hvor vi vil offentliggøre det fulde challengebrief.

Nyhed

En enig jury har kåret BLUETOWN og Kaffe Bueno som årets vindere af 360 Grader Prisen. Vinderne blev præmieret med 360 Grader Prisen, et beløb på 15.000 kr. samt et forløb hos Green Network, til et flot arrangement på Børsen. Stort tillykke!

Nyhed

Genanvendelse af affald er en afgørende brik i byggeriets grønne omstilling. I dag lancerer Realdania en challenge med fokus på netop dét - lige her på challenges.dk. Samtidig bliver Realdania en del af det strategiske partnerskab bag challenges.dk.

Nyhed
Sted: Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K

Tidspunkt: 6. september kl. 13.00-16.30

Vær med, når vi uddeler 360 Grader Prisen og hylder de startups og etablerede virksomheder, der arbejder succesfuldt i krydsfeltet imellem innovation og bæredygtighed.

Nyhed
Du kan nu deltage i åben offentlig innovation gennem løsnings - og idé udfordringer på en ny og forbedret Challenges.dk platform.
Nyhed

I start november lancerede Erhvervsstyrelsen en Cybersecurity Challenge for at få bud på nye løsninger, der gennem adfærdsændringer hos medarbejderne, kan øge IT-sikkerheden i danske små- og mellemstore virksomheder.

Nyhed

Cybersecurity Challenge er en konkurrence afholdt af Erhvervsstyrelsen, hvor deltagere ved hjælp af adfærds- og interaktionsdesign kan komme med løsninger til, hvordan små og mellemstore virksomheder kan ændre uhensigtsmæssig digital adfærd blandt deres medarbejdere.

Nyhed

3 vinderteams modtog hver 100.000 DKK ved kåringsevent i Fintech Open Data Challenge på Rainmaking Loft i går. De blev dermed kåret som de bedste blandt de i alt 29 virksomheder der deltog i Fintech Open Data Challenge.