Gå til hovedindhold

Bliv partner på challenges.dk

Hvem er vi?

Challenges.dk drives af Erhvervsstyrelsen i partnerskab med VIA University College og Realdania. Vi arbejder for at udbrede kendskabet og brugen af challenges som værktøj og metode.

Partnerskabet udvides løbende.


Hvad vil det sige at være partner?

Som partner på challenges.dk deltager du i arbejdet for at udbrede kendskabet og brugen af challenges som værktøj og metode. På den måde er du med til at fremme innovation og samskabelse i og på tværs af brancher og sektorer.

Du får mulighed for at udbyde challenges på challenges.dk og interagere med det innovative og kreative fællesskab, der er tilknyttet platformen. Derudover får du adgang til netværket omkring challenges.dk og til at deltage i videndeling og særlige arrangementer. Du får også mulighed for at påvirke udviklingen af challenges.dk på et strategisk niveau i tæt samarbejde med de øvrige partnere.


Koster det noget?

Det koster ikke noget at være partner på challenges.dk. Jo flere vi er, der deltager aktivt i arbejdet med at udbrede kendskabet og brugen af challenges som værktøj og metode, jo bedre. Har du og din organisation særlige ønsker til udviklingen af nye funktioner på challenges.dk, vil det typisk indebære et økonomisk bidrag. Vi vil også gerne have dit logo på sitet.

Kontakt os

Er du nysgerrig eller har du en problemstilling, der potentielt kan løses ved en challenge? Skriv til os, så kigger vi på det sammen.

Send mail