Gå til hovedindhold

GovTech-Program Denmark

GovTech-programmet er en udfordringsbaseret indsats, som har til formål at understøtte øget samarbejde mellem det offentlige og teknologivirksomheder om innovative løsninger på Erhvervsministeriets samt Digitaliseringsstyrelsens områder. Govtech-programmet skal desuden i lille skala teste nye virkemidler, der skal styrke matchet mellem govtech virksomheder og den offentlige sektor.

Danmark er det land i verden, som ifølge FN er bedst til offentlig digitalisering. Men det er vigtigt konstant at være på forkant med teknologisk innovation for at kunne forbedre offentlige ydelser og forløse det uudnyttede vækstpotentiale. Derfor skal vi være endnu bedre til at understøtte samarbejdet mellem myndigheder og tech-virksomheder.

Præmie
-
Idéer
0
Kategori
GovTech
TILMELD

Kan du løse en af de seks udfordringer? Tilmeld dig inden den 18. november 2019.

UDVÆLG

Diskutér din løsning, din forretning og din strategi for at blive udvalgt. Op til 3 virksomheder vil blive valgt per udfordring.

DESIGN

Byg en proof-of-concept løsning sammen med udfordringsejer og erfarne mentorer.

PITCH

Præsentér proof-of-concept løsninger for ministerierne og udfordringsejerne med henblik på at kommercialisere.

UDBUD

PUBLIC anbefaler udfordringsejere med rådgivning fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen til potentielle udbudsformer. Alle virksomheder kan byde på et udbud.

Govtech-Program
Erhvervsministeriet
Digitaliseringsstyrelsen
PUBLIC
Sikkerhedsstyrelsen
Forbruger Europa
Miljø- og Fødevareministeriet
Aarhus Kommune - Børn og Unge
GovTech-Program

Kommentarer