Gå til hovedindhold

NewGen Innovation Challenge

NewGen Innovation Challenge: Dit bidrag til et økonomisk bæredygtigt sundhedsvæsen

Hvad hvis et plaster kunne sladre om dit helbred – allerede inden du blev syg? Hvad hvis en algoritme kan forudsige udviklingen af en sygdom? Og hvad hvis en hjemmetest kan spare et besøg på hospitalet?

NewGen Bootcamp 9. juni

Roche og Syddansk Universitet inviterer alle studerende, som har en idé, til at deltage ved NewGen Bootcamp d. 9. juni. Her får du mulighed for at møde andre innovative studerende, udfolde og skærpe din idé, få feedback fra professionelle indenfor innovation og øve din pitch. NewGen Bootcamp afholdes på Syddansk Universitet (transport inkluderet). Tilmeld dig ved at skrive til [email protected].  

Vores sundhedsvæsen er under pres

En voksende ældrebefolkning, flere kronisk syge mennesker, nye teknologier og højere forventninger til serviceniveauet fra patienter. Det kan ses i de offentlige udgifter. Mellem 2000 og 2017 steg udgifterne til sundhed med 69 % til 189 mia. kr. (Danmarks Statistik, 2019). Den udvikling kræver, at vi tænker i nye og anderledes løsninger, der kan være med til at fremtidssikre og styrke sundhedsvæsenet til fortsat at kunne levere patientforløb i verdensklasse. 

Færre ressourcer og bedre patientforløb

Derfor udfordrer Roche, sammen med en række danske universiteter, studerende fra hele landet til at udvikle idéer, der kan bidrage til økonomisk bæredygtighed i sundhedsvæsenet. Sidder du med idéen, der kan spare sundhedsvæsenet for ressourcer eller skabe et bedre patientforløb eller en positiv samfundsøkonomisk effekt?

Så det nu du skal deltage i NewGen Innovation Challenge! 

Din idé kan være stor som lille og kan være alt lige fra en algoritme, der kan forudsige udviklingen af en sygdom, en hjemme-test eller device, der kan spare patienter for et besøg på hospitalet eller en helt anden løsning, som kan forebygge alvorlige sygdomme. 

Du ejer naturligvis din idé – den er fuldkommen din. Roche vil invitere skaberne af den bedste idé til et besøg på Roche Innovation Center Denmark og vil glædeligt tilbyde feedback og vejledning. 

Eksempel på bæredygtig idé

Et eksempel på en bæredygtig idé er HealthDrone, som er et samarbejde mellem Syddansk Universitet og Odense Universitetshospital. Fremskridt i droneteknologi, AI og lynhurtigt internet gør det muligt at fragte f.eks. blodprøver mellem øer og store hospitaler, hvilket kan reducere transporttid fra 12 timer til 45 minutter. Det sparer ressourcer og giver bedre behandling af patienter og færre indlæggelser. 

Meld dig til NewGen Innovation Challenge og vær med til at:

  • Bidrage til fremtidens økonomisk bæredygtige sundhedsvæsen
  • Få undervisning i, hvordan du laver en killer pitch
  • Få muligheden for at sparre med førende iværksætter-profiler i branchen.
Præmie
10.000 DKK. + besøg på Roche Innovation Center DK
Idéer
1
Kategori
Health
Lancering

....

Pitch undervisning

....

Indsend idé

...

Finalister udpeges

Deltagere modtager pitchundervisning i Odense

Finale

Finaleevent i afholdes i København

Kommentarer

Giv din forretningsidé eller forretningstiltag en fængende titel og skriv dit bud. Husk at vedhæfte billeder eller andre filer, hvis du har dem.