Gå til hovedindhold

Open Data Challenge 2019

Data er tidens vigtigste ressource, men hvordan kan åbne offentlige data bruges til at løse konkrete udfordringer inden for mobilitet og turisme?

Du er inviteret til at deltage i Open Data Challenge 2019, hvor du kan bidrage til at løse udfordringer ved brug af åbne offentlige data inden for to forskellige områder udvalgt af Business Region Aarhus (BRAA) - mobilitet og turisme.

Sidder du med en idé til, hvordan eksisterende data (eller måske data, der endnu ikke er offentligt tilgængelige) kan sættes i spil i konkrete sammenhænge, så skal du tilmelde dig Open Data Challenge 2019!

NB. Der er lukket for tilmelding til at deltage i konkurrencen med et løsningskoncept, men du kan komme med til vores store finaleevent d. 22. november på Dokk1 i Aarhus, hvis du synes arbejdet med åbne data er interessant og gerne vil høre deltagernes bud på, hvordan vi kan drage nytte af de åbne offentlige data. Link til tilmelding finder du længere nede på siden.

Præmie
2 x 50.000 DKK
Idéer
11
Kategori
Koncept
Åbner for tilmelding

Der åbnes for tilmelding til Open Data Challenge 2019. Du tilmelder dig på Eventbrite via dette link: https://opendatachallenge2019.eventbrite.com

Kick-off

Challenge-forløbet sparkes i gang med et kick-off-event.

Udviklingsworkshops

Der afholdes imellem kick-off og fristen for indlevering af koncepter tre frivillige udviklingsworkshops, hvor vi hjælper dig med at indkredse dit problemfelt, udvikle en prototype og teste den: Fredag d. 27. september 2019 - kl. 09.00 - 12.00: Fokuseringsworkshop (Dokk1) Torsdag d. 10. oktober 2019 - kl. 09.00 - 12.00: Udviklings- og prototypeworkshop (Studenterhus Aarhus) Mandag d. 4. november 2019 - kl. 09.00 - 12.00: Realiserings- og testworkshop (Dokk1)

Indsending af koncepter

Deadline for at indsende færdigt beskrevne koncepter er d. 11. november 2019 kl. 22.00. Husk, at du skal være oprettet som bruger på challenges.dk for at kunne indsende din idé.

Evaluering af idéer

Der udvælges en række koncepter, der skal pitches til kåringseventet og som har mulighed for at vinde de 2x50.000.

Event og kåring af vinder

De udvalgte koncepter pitches på Dokk1 i Aarhus og juryen udvælger en vinder i hvert spor.

image
Open Data DK logo
Danske Regioner logo
Kommunernes Landsforening logo
Business Region Aarhus Logo

Kommentarer