Gå til hovedindhold

Hvorfor egentlig deltage i en challenge?

De mange gode grunde

Der er mange gode grunde til at deltage i en challenge. Uanset om du er studerende, repræsenterer en etableret virksomhed, en SMV eller en startup, er iværksætter eller privatperson kan du deltage i en challenge. Sammen kan vi finde løsningerne på nogle af samfundets største udfordringer.


Hvorfor lige mig?

Ikke to challenges er ens, og derfor er der også forskellige grunde til at deltage.

Flere deltagere fortæller, at det er en god mulighed for at arbejde med en konkret problemstilling fra den virkelige verden. For når du deltager i en challenge, bliver din idé vurderet på en helt ny måde, og du er med til at skabe nye løsninger eller et helt nyt marked.

Samtidig kan det give medieomtale at deltage i en challenge. Det kan være dét skub, som synliggør netop din idé på den helt rigtige måde. Og potentielle investorer, eksperter, offentlige indkøbere, samarbejdspartnere, branchefolk får øje på dig.

Du får mulighed for at pitche din idé, får værdifuld sparring og kan deltage i skræddersyede workshops, forretningsudviklingsforløb og fede events.

Der er også ofte en attraktiv præmie på højkant i form af et pengebeløb, en pris eller adgang til eksklusive forløb.

Hvad venter du på?

Kort sagt giver vi dig chancen for at få din idé ud over rampen og være med til at løse nogle af samfundets største problemstillinger. Så hvad venter du på?

Opret profil

På challenges.dk løser vi nogle af samfundet største udfordringer. Og du kan være med. Klik på linket for at oprette en profil.

Opret profil