Gå til hovedindhold

Bæredygtig filmproduktion

Denne idé er en del af 360 Grader Prisen 2019

Instafilm
Instafilm
30. juli 2019

Vi startede 2 filmskabere i foråret 2016 og er nu med 14 ansatte Fyns største filmproduktionsselskab. Vi forsøger at vende branchen på hovedet og levere den bedste kvalitet for den pose penge som kunderne nu engang har, så selv mindre virksomheder med småt budget kan få kvalitetsfilm.

Den tankegang er stærkt kombineret med fokus på bæredygtighed. Vi har altid haft et ønske om at gøre mest muligt for klimaet, så vores idé har været langsomt men sikkert at inkorporere bæredygtige initiativer.

Første initiativ var vores filmprodukt 'Quickie'en. Reklamefilmen optages og færdigklippes indenfor én time og bliver produceret kun lokalt på Fyn, så vi støtter lokalmiljøet. Dertil kom også det indlysende svar at vi bruger cykeltransport så ofte som overhovedet muligt, især til 'Quickie'. Vores filmskaber får både frisk luft, motion og vi får et meget lavere CO2-aftryk. Cyklen kan kun lade sig gøre fordi mængden af videoudstyr er minimal og kan fragtes nemt.

Det nyeste spire er vores grønne støtteprogram: pro-bono filmproduktion for klima-ambitiøse non-profits. Her kan folk på Facebook og Instagram hver måned nominere egen eller andre virksomheder, der gør noget særligt indenfor klima- og bæredygtighedsinitiativer, hvorefter vi leverer en gratis film for at promovere det gode budskab.

Vi håber at nomineringerne kan skabe øge fokus på små og oversete grønne virksomheder som kunne bruge noget materiale til deres sociale medier.

Kommentarer