Gå til hovedindhold

Cyber Security Service Danmark

Denne idé er en del af Cyber Security Challenge 2019

NIJOR
11. november 2019

Mange virksomheder koncentrerer sig udelukkende deres eget forretningsområde og opgiver mere eller mindre at håndtere de digitale trusler, der truer dem udefra.

De har måske ikke egen IT-afdeling og har ikke detailkundskaber i IT-sikkerhed. De er ikke sikkerhedseksperter og har ikke kendskab til om en bestemt internet-Router er blevet kompromitteret, eller om en medarbejder eller har givet adgang til en intern maskine fra Internettet.  

De får ikke lavet en komplet analyse af deres systemopsætning og kan ikke overskue om en enkelt maskine i huset skulle mangle opdateringer, om visse personer aldrig opdaterer deres Office-pakke , eller om der er huller i firewallen, som en tilfældig konsulent har efterladt. 

De betaler ikke 200.000 kr. til en årlig sikkerhedsscanning af deres netværk.

CYBER SECURITY SERVICE DANMARK...

... er en gratis, offentlig service, som kan benyttes af alle borgere og virksomheder i Danmark til at foretage en nem scanning af eget IT-udstyr, og som vil kunne give overblik over de svagheder der findes på maskiner og andet udstyr - og som vil kunne give gode råd til afhjælpning af disse problemer.

Se detaljeret beskrivelse i dokumentet.

Idéoplæg: Niels O. Jørgensen, [email protected], +45 29 93 33 39
 

Materialer

Offentlige filer

Kommentarer