Gå til hovedindhold

Den Genanvendelige Vatpind - LastSwab

Denne idé er en del af 360 Grader Prisen 2019

Kåre Frandsen
Kåre Frandsen
2. juli 2019

Hej Challenges.dk

LastSwab har siden midten af april og til nu solgt 90.000 styk og omsat for 7 millioner kr., dertil skal det siges, at vi har butikker og distributører som er klar til at ligge ordre for 500.000kr. så snart produktionen er oppe og køre. Vi forventer at sælge for 17 millioner kr. i år, med et resultat på 6,7 millioner kr. I 2020 omsætte for 40 millioner kr. Vi har timet markedet helt perfekt da alle har fokus på miljøet i øjeblikket og med vores vaskbare LastSwab, kan både detailkæder, butikker og forbrugere føle at de gør en mærkbar forskel for miljøet, vi forventer derfor forsat vækst. Det skal også siges at LastSwab er det første af 5 produkt ideer vi har, vi forventer at lancerer 2 nye produkter næste år.    

Vi har designet LastSwab så den er genkendelig for forbrugeren, den ligner tilnærmelsesvis en vatpind og det er uden tvivl en grundene til vores kæmpe succes på Kickstarter og Indiegogo (se links). LastSwab er lavet af en stiv PP stang med Silicone på enderne, dette gør at den er nem at rengøre med vand og sæbe efter brug eller brugeren kan putte den i opvaskermaskinen.

Der bliver årligt produceret 550 milliarder vatpinde det er godt 1,5 milliard dagligt. Mængden af CO2 der udledes ved produktionen og transporten af råmaterialer og slut produkterne er enorme. LastSwab holder til at blive brugt minimum 1000 gange og et skift til LastSwab sparer derfor miljøet for store mængder CO2 og hjælpe folks dårlige samvittighed. 

Har du/I spørgsmål kan så kontakt venligst Kåre Frandsen på 60 608 609.

Venlig hilsen 

Team LastSwab

https://www.lastswab.com/

Kommentarer