Gå til hovedindhold

En ISO 27001 funderet løsning

Denne idé er en del af Cyber Security Challenge 2019

razakaze
razakaze
3. november 2019

En ISO 27001 funderet løsning

 

Vi har en holistisk tilgang til IT-sikkerhed, derfor har vi taget udgangspunkt i hele spektret inden for digital trick tyveri, herunder Phishing.

Vores løsning indeholder en digital platform, hvor du får hjælp til at udarbejde en IT-sikkerhedspolitik og beredskabsplan, noget der hidtil har været svært for dig som SMV.

Vi ønsker en række værktøjer, hvor vi prøver at møde dig og din virksomhed, hvor I er lige nu.
 

Vi udvikler værktøjer til din kontorpakken, hvor du får hjælp til at vurdere om du er udsat for phishing. Det er hvad vi kalder for hærdet Office. Målet er at komme Email phishing, herunder Identitets svindel (person/firma) og direktør svindel til livs. 

Men ikke alt svindel er per mail, vi inkludere metoder til forhindring af:

  • VoIP svindel, hvor du modtager opkald fra en der virker troværdig, men som vil samle data fra dig. 
  • SMS svindel er et kendt problem, men vi tror på at denne type svindel vil udvikle sig til Messaging services, og derfor arbejder vi på at tilbyde samme type service her, som vi udvikler til behandling af Office data.
  • Den sidste type svindel, tror vi vil vokse kraftigt i de kommende år, det er Pharming (DNS attack), hvor en IP adresse der peger på et domæne ændres til at pege på et andet domæne.

Vores platform benytter værktøjer fra CIS, Center for Internet Security
og vi bygger oven på open source-software.
Vi tager udgangspunkt i https://sikkerdigital.dk/
og https://startvaekst.virk.dk/sikkerhedstjekket for udviklingen af vores platform, der skal ses som en erstatning af de 2 offentligt drevne hjemmesider.

I vedlagte dokument går vi nærmere på den løsningen.

Materialer

Offentlige filer

Kommentarer