Gå til hovedindhold

Todelt løsning med onlineberegner og excelark

Denne idé er en del af Startup Recruitment Challenge

Jonathan
7. december 2018

Baseret på den stillede opgavetekst er der et spørgsmål, der skal besvares:

  • Hvad koster en ansættelse?

Til dette er der udarbejdet en todelt løsning, hvor man som iværksætter kan gå ind på https://startvaekst.virk.dk/, hvor der vil ligge et onlineværktøj, der spørger ind til alle de forskellige udgiftsposter, hvis man nu skulle være undtaget for nogen af dem.

På den måde bliver man ledt gennem alle tænkelige og utænkelige udgifter, man kan støde på. Slutteligt får man så en samlet oversigt over udgifterne første måned, resten af året og årligt.

Der ligger samtidig en mulighed for at hente et Excelark ned med samme information og spørgsmål, som man i de foregående faner er blevet præsenteret for. Der kan man rette i den, hvis der skulle være unikke ansættelsesforhold for ens egen virksomhed, eller man bare har lyst til at lege rundt med tallene selv.

Endeligt er der mulighed for at se, hvad en anden stillingsbetegnelse ville koste, og med en kobling til den aktive beskæftigelsesindsats i kommunerne kan man få virksomheder og iværksætter, der ellers var blevet skræmt væk af de store omkostninger, til fx at tage en i løntilskud eller virksomhedspraktik.

Yderligere beskrivelse af idéen kan findes i vedlagte pdf.

Kommentarer