Gå til hovedindhold

Webapplikation til nem ansættelse

Denne idé er en del af Startup Recruitment Challenge

nielsnielsen
nielsnielsen
7. december 2018

Brugerfladen deles op i en interaktiv indtastning af informationer om den ansattes stilling, grundløn, hvorvidt kørselstillæg og udstyr er nødvendigt, og andet der kunne være relevant for skatteberegninger, kvalificeringstillæg osv. Informationen herfra bliver løbende præsenteret i takt med at der bliver tastet ind, i form af mellemregninger og de samlede udgifter.

Værktøjet lægger også op til inddragelse af Virks' forskellige databaser omkring skat mm., og kan forstærkes af moderne teknologier såsom machine learning til statistiske pejlemærker i forhold til afskrivninger af udstyr, oplæring og udvidelse af arbejdsmiljø. Her er det muligt for værktøjet, gennem indsamling af data fra indtastningen, at udvikle sig og blive graduelt bedre.

Helt konkret har vi udviklet et simpelt eksempel på en mulig implementering af idéen, der understøtter automatiske beregninger af årlige-, månedlige og engangsomkostninger. Implementeringen fungerer som et forslag på den grundlæggende funktionalitet, der skaber værdi for den virksomhedsdrivende. I vores vedhæftede beskrivelse, kommer vi yderligere ind på potentiel skalering.

Materialer

Offentlige filer

Kommentarer