Gå til hovedindhold

Ansættelsesberegner

Denne idé er en del af Startup Recruitment Challenge

The_doer
7. december 2018

For at danne et hurtigt overblik over udgifter og forpligtelser der er med en ny ansættelse, er det vigtigt at man har alle informationer samlet et sted. Dertil er det en klar fordel at man samme sted har det værktøj, som kan behandle alle de informationer man skal bruge. Ved at bruge ansættelsesberegneren, beskrevet i denne rapport, er det vigtigt at brugeren ikke forlader siden eller føres over til en ny side. Alt hvad brugeren skal have for at beregne, hvor meget en ansat koster virksomheden, ligger på den samme side.

Idéen er tiltænkt at man skal kunne benytte ansættelsesberegneren uanset om man er logget ind i systemet eller ej, derved er man ikke forpligtet til at gemme dataene hos Virk, hvis man ikke ønsker det som ny arbejdsgiver. Er man til gengæld logget ind følger der nogle fordele såsom at man kan hente stamdata fra Virk og skat. Alle fordele er blevet beskrevet i punkt 3.1.

 

Ansættelsesberegneren er et kerneelement i løsningen, men det er ikke hele løsningen. Den fulde løsning består af en hjemmeside, hvorpå der er nogle supplerende elementer til ansættelsesberegneren. De supplerende elementer er oplysninger som iværksætteren har brug for at vide i forhold til lønnen. Der er fx. en tjekliste, over hvad iværksætteren skal gøre før og efter vedrørende betaling af løn.

Rapporten vil gennemgå de supplerende værktøjer først, hvorefter der vil blive gået i dybden med hvordan ansættelsesberegneren bruges.

 

Se vedhæftet fil :) 
 

Kommentarer