Gå til hovedindhold

CSR gjort spiseligt for SMV´er

Denne idé er en del af 360 Grader Prisen 2019

ANNE KATRINE BERTHOLD BLIRUP
ANNE KATRINE BERTHOLD BLIRUP
31. juli 2019

Sustainawear startede i 2018 med at producere e-learning til modebranchen, hvor fokus er på, at materialet skal være let forståeligt, let at gå til, passe ind i en travl hverdag og må ikke koste en formue. Det er i særdeleshed lykkedes og flere og flere virksomheder melder sig på programmet, der indtil videre indeholder 13 online e-learning moduler samt et online community, hvor man kan hjælpe hinanden. Vi starter med den forreste del af elefanten, som også beskrives som den nederste del af korthuset (se vedhæftede billeder). Altså, den del, der skal være stabil, således at korthuset ikke vælter.

På Basecamp (level 1) programmet bliver man guidet igennem de krav der stilles til virksomheder og hvad man skal gøre for at leve op til dem. Man får samtidig stillet dokumenter, kommunikation og andre hjælpemidler til rådighed, så det er nemt at gå til. Vi kalder det plug-and-play. 

Det er vigtigt at CSR ikke kun skal være noget der arbejdes med i større virksomheder, som har ressourcer til at ansætte CSR eksperter. Men at det  også bliver tilgængeligt for små- og mellemstore virksomheder og ikke mindst at vi får oparbejdet en viden internt i de enkelte virksomheder, så det ikke altid bliver outsourcet til CSR konsulenter. 

Der lægges i e-learning programmerne vægt på at give helt konkrete værktøjer til hvad der virker og hvad der ikke virker ude i den globale leverandørkæde. Disse værktøjer er baseret på mange års praktisk erfaring med ansvarlige leverandørstyring i modebranchen. 

Sustainawear er startet med henblik på modebranchen, men Sustainacompany kommer til at lave samme koncept til andre brancher der sourcer i den globale leverandørkæde. 

Jeg har lavet en lille demo, som i kan se ved at kigge på linket. Her viser jeg jer hvordan det er bygget op og hvad man får for pengene. 

https://youtu.be/OAF5qLdxFpc

Her er også et link til min hjemmeside:  www.sustainawear.com 

og her kan i downloade et gratis modul, for at få en smagsprøve på, hvad det hele drejer sig om: https://sustainawear.simplero.com/purchase/79747-How-to-eat-an-elephant/freebie/b1c20056bd5f2a04

Glæder mig til at høre fra jer:-)

Kommentarer