Gå til hovedindhold

Klub for selvstændige med GoodiePack

Denne idé er en del af Startup Recruitment Challenge

Ann Sofie Vestergaard
7. december 2018

Som iværksættere ved vi selv, hvor svært det er at få overblik over de forskellige krav, der gør sig gældende i forbindelse med eksempelvis ansættelse af medarbejdere. Derfor er vores bud på en løsning en digital klub for iværksættere, hvor GoodiePacks software benyttes som kommunikationskanal til medlemmerne.

 

Iværksætterne modtager en goodiepack på deres mobiltelefon. Heri findes alle relevante informationer samlet ét sted. Her er det muligt at inddele i forskellige kategorier efter emne, der gør den store mængde af information overskuelig. På denne måde har iværksætterne altid værktøjet lige ved hånden på deres telefon og kan nemt finde svar på de spørgsmål, der opstår i løbet af en arbejdsdag.

 

Fordelen ved at benytte GoodiePack som værktøj er, at det hverken kræver, at medlemmerne downloader en app eller skal logge ind med brugeroplysninger. Alt informationen knyttes til et unikt link, der pushes ud til medlemmerne på eksempelvis SMS. På denne måde kan der nemt deles informationer, filer, videoer mm. til medlemmerne. Desuden er der også mulighed for tovejskommunikation mellem medlemmerne og eks. Virk, hvis dette ønskes.

 

Med GoodiePack som kommunikationskanal får I en fleksibel og agil platform, hvor der nemt kan redigeres eller tilføjes indhold løbende.

 

Vedhæftet er et eksempel på, hvordan en goodiepack med fokus på ansættelse af medarbejdere kan se ud.

Materialer

Offentlige filer

(166.47 KB)

Kommentarer