Gå til hovedindhold

Monte Home - A handmade universe

Denne idé er en del af Impact Challenge - Business with Purpose

Zana Labovic
Zana Labovic
21. november 2018

Vores formål er, at sætte fokus på kvinder i Montenegro og deres fantastiske strikkekundskaber. VI vil gerne gøre en forskel for kvinderne og være med til at hæve deres livskvalitet. Vores familie i Montenegro er heldige at have os i Danmark til at hjælpe dem, hvis de bliver alvorligt syge, men det er der mange andre, der ikke er. Disse uforudsigelige omkostninger er svære for mange at dække, og derfor har vi et stærkt ønske om at hjælpe til med at gøre kvinderne økonomiske stærke.

Ift. de 17 verdensmål vil vi gerne bidrage til at kvinderne og deres familier får mulighed for adgang til medicin og lægehjælp i det område de bor. (Mål 3), samt vil vi gerne skabe mindre ulighed mellem landet, hvor vi er født og opvokset (Danmark), og landet hvor vi har familierødder (Montenegro). (Mål 10) 

Innovative og sunde produkter: Alle produkter er håndlavet med 100% økologisk uld fra kvindernes egne gårde. PT arbejder vi på at udvikle et arme-indlæg til forbyggelse af brystbetændelse. Vi har også kigget på at udvikle en salvie, lavet af det naturlige fedtstof fra fåreuldet.  

Vi har pt opbygget et Instagram følerskab på næsten 2400 stk. og fået vores produkter ud til 6 økologiske og bæredygtige butikker i København. 

Tjek vores hjemmeside og sociale medier ud her: 

Hjemmeside: www.montehome.dk

Instagram: @montehome.dk

Facebook: Monte Home 

Kommentarer