Gå til hovedindhold

ONE

Denne idé er en del af Impact Challenge - Business with Purpose

Sarah-Niamh_TM
2. december 2018

En bæredygtig smykkekollektion baseret på et koncept der skal give budskabet om at bevare planeten videre fra hånd til hånd i hvert møde med et nyt menneske.

Innovativ: Kollektionen er konceptbaseret og vil via en kampagne vise hvordan budskabet om et grønnere klima går fra hånd til hånd ved ethvert møde mellem mennesker. Der vil indgå genbrugssølv samt bambus i materialerne, hvilket er innovativt materialevalg.

Realiserbar: Der er en trend indenfor bæredygtige livsstilsprodukter, og ifølge et spørgeskema jeg har foretaget, er især den yngre generation interesseret i at købe bæredygtigt med omtanke for miljøet. De mangler dog smukt design, en god historie samt kvalitet på markedet - det vil jeg give dem.

Impact: Smykkerne vil ikke bidrage til mere miljøbelastning end højst nødvendigt, da det er genbrugsmaterialer og langtidsholdbare kvalitets produkter med henblik på at sprede opmærksomhed omkring overforbrug og  generel miljøbelastning. Dette bidrager til verdensmål 12 og 13.

Skalerbar: Konceptet tager udgangspunkt i håndlavede smykker der er iøjnefaldende med et stærkt koncept, der gør forbrugeren opmærksom på problemstillinger indenfor klimaet. Fremadrettet vil konceptet bygges ud og der vil tilføjes simple armbånd i en lavere prisklasse, hvoraf 15% af overskuddet går til at bevare regnskov.

Kommentarer