Gå til hovedindhold

Indsend idé

Her finder du en kort introduktion til challenges.dk og hvordan du indsender en idé

Hvad er en challenge?

En challenge er et enkelt koncept, hvor en challengeudbyder identificerer et problem eller mulighed som de gerne vil have hjælp til at finde en løsning på. En challengeudbyder kan være en offentlig aktør såvel som en privat virksomhed. Denne challenge offentliggøres her på challenges.dk med en detaljeret beskrivelse og en angivelse af hvad de bedste idéer kan vinde. Derefter er det op til crowden at løse challengen.  

Med andre ord, kan du, din virksomhed eller din forening være med til at sætte dagsordenen for dansk innovation, få ny inspiration, og bidrage med tanker og viden til andres idéer. Sæt i gang!
 

Indsend din idé

Har du en idé eller en løsning på en af vores challenges? Start med at oprette en profil for at indsende din idé. Med en profil på challenges.dk kan du indsende løsninger og idéer til alle åbne challenges, kommentere på andres idéer og få besked når vi lancerer nye challenges. Du opretter en profil ved at klikke på "Opret profil" i bunden af denne side. Hvis du allerede har en profil, går du direkte til den challenge du ønsker at deltage i og klikker på "Indsend idé".
 

Vær med

Det er nemt at blive en del af challenges.dk - også selvom du ikke har en idé lige nu. Vi opfordrer alle til at deltage i debatten, kommentere og give anbefalinger til hvordan en challenge løses bedst. Du kan være med ved at oprette en profil herunder.

Opret profil

Med en profil på challenges.dk kan du indsende idéer og løsninger til åbne challenges og kommentere på andres idéer.

Opret profil