Gå til hovedindhold

Indsend idé

En challenge – kort beskrevet

En challenge er i bund og grund et meget enkelt koncept. En challengeudbyder (som enten kan være en offentlig aktør eller en privat virksomhed) identificerer et problem eller mulighed som de gerne vil have løsninger og idéer til. De offentliggør ”challengen” på denne platform med en detaljeret beskrivelse af hvad de leder efter og hvor lang tid der er til at løse problemet og tilbyder en ”præmie” (f.eks. et honorar) til den virksomhed, den person eller de personer, der kan præsentere den eller de bedste løsning på problemet.

Dermed kan du, din virksomhed eller din forening være med til at sætte dagsordenen for dansk innovation, få ny inspiration, bidrage med dine tanker og bidrage med din viden til andres idéer. Der vil være meget forskellige challenges på platformen, som alle vil variere i emne, tidsramme, kriterier, samt honorarer.

Sådan deltager du

Det er nemt at deltage – også selvom du ikke har en idé du vil bidrage med. Challenges.dk byder alle velkommen til at deltage i debatten og komme med deres kommentarer og anbefalinger.

Hvis du ønsker at indsende en idé eller løsning skal du oprette en brugerprofil.

Opret en brugerprofil

En brugerprofil giver dig mulighed for at indsende løsninger og ideer til åbne challenges, til at kommentere på andres idéer samt løbende at modtage nyheder om nye challenges.

Bare rolig vi spammer dig ikke, du får kun de mails, du aktivt tilvælger, når du opretter dig.

Opret bruger

Du skal oprette en bruger, for at deltage på challenges.dk. Vi sørger for, at dine oplysninger er sikkert gemt, og deler dem aldrig uden din tilladelse. Når du har oprettet en brugerrprofil kan du indsende idéer og løsninger, samt give feedback eller kommentarer til andres indsendte idéer og løsninger.

Opret bruger