Gå til hovedindhold

Case virksomhed til optimeret IT-sikkerhed søges

Dato: 8. november 2017

Cybersecurity Challenge er en konkurrence afholdt af Erhvervsstyrelsen, hvor deltagere ved hjælp af adfærds- og interaktionsdesign kan komme med løsninger til, hvordan små og mellemstore virksomheder kan ændre uhensigtsmæssig digital adfærd blandt deres medarbejdere. Når Cybersecurity Challenge er afviklet, er det ønskelige resultat derfor brugbare løsninger der kan finde anvendelse i danske virksomheder.

Derfor søger vi to case-virksomheder der er interesseret i, at få testet og videreudviklet en konkret løsning i deres virksomhed med henblik på øget IT-sikkerhed. Samtidig skal virksomheden kunne inspirere challenge-deltagere ved at fortælle om deres arbejde med og udfordringer relateret til IT-sikkerhed med et fokus på medarbejdernes betydning.

Kriterier for deltagelse

For at komme i betragtning som case-virksomhed skal din virksomhed:

  • Have max. 50 ansatte
  • Være indstillet på at samarbejde med en af de to vindere af Cybersecurity Challenge om at teste og videreudvikle deres løsning
  • Have fokus på IT-sikkerhed og et ønske om at arbejde målrettet med styrket IT-sikkerhed gennem adfærdsændringer

Udvælgelse

Der vil blive trukket lod blandt de virksomheder, der er interesserede i at være case-virksomhed til Cybersecurity Challenge. Der vil blive udtrukket to case-virksomheder, som vil blive kontaktet direkte af Erhvervsstyrelsen d. 11 december 2017.    

Hvis du gerne vil være case-virksomhed, så send en mail til [email protected] med titlen ”Case virksomhed til Cybersecurity Challenge” og skriv et par linje om din virksomhed.

Vi glæder os til at høre fra dig!