Gå til hovedindhold

Hvad er en challenge?

På challenges.dk kan virksomheder og borgere være med til at løse nogle af vores samfunds største udfordringer og problemstillinger

Definitionen på en challenge

I bund og grund er en challenge et enkelt koncept der bruges til at fremme udvikling og innovation.

En challenge er en udfordring eller en problemstilling, der lægges ud til et åbent publikum. En challenge sættes i gang af en challengeudbyder og challengedeltagere kommer med idéer, løsninger eller kommentarer. En challengeudbyder kan være en privat virksomhed eller en offentlig organisation. En challengedeltager kan være hvem som helst - en virksomhed, en person, en forening eller en gruppe af personer.

Der er mange eksempler på challenges, der har resulteret i banebrydende teknologi, løsninger på sociale problemer eller har skabt helt nye markeder.
 

Challenges.dk som platform

Her på challenges.dk kan challengeudbydere offentliggøre deres problemstillinger og udfordringer. De challenges der ligger på challenges.dk er vidt forskellige, både hvad angår emne, præmie og forløb. Det koster ikke noget at få en challenge på challenges.dk, så længe den overholder nogle få krav. Den må fx ikke være kommerciel.

Alle der har profil på challenges.dk kan deltage i aktive challenges, både ved at komme med konkrete idéer eller løsningsforslag, men også ved at indsende kommentarer.
 

Vores mission

Vi ønsker at skabe en åben platform hvor forskellige faggrupper, organisationer, virksomheder og personer kan mødes på tværs og skabe og dele idéer og løsninger der kommer os alle til gode.

Vi tror på, at samskabelse er et af fundament for bedre og mere innovative løsninger, der kan bidrage til at gøre Danmark mere konkurrencedygtigt og bæredygtigt i fremtiden. Vores mål er at skabe resultater, der kan ses og mærkes lokalt, regionalt og nationalt.

Bliv en del af challenges.dk

Du kan deltage ved at oprette en idé eller kommentere på andres idéer. Start med at oprette dig som bruger.

Opret bruger