Gå til hovedindhold

Indsend idé

En challenge – kort beskrevet

En challenge er i bund og grund et meget enkelt koncept. En challengeudbyder (som enten kan være en offentlig aktør eller en privat virksomhed) identificerer et problem eller mulighed som de gerne vil have løsninger og idéer til. De offentliggør ”challengen” på denne platform med en detaljeret beskrivelse af hvad de leder efter og hvor lang tid der er til at løse problemet og tilbyder en ”præmie” (f.eks. et honorar) til den virksomhed, den person eller de personer, der kan præsentere den eller de bedste løsning på problemet.

Dermed kan du, din virksomhed eller din forening være med til at sætte dagsordenen for dansk innovation, få ny inspiration, bidrage med dine tanker og bidrage med din viden til andres idéer. Der vil være meget forskellige challenges på platformen, som alle vil variere i emne, tidsramme, kriterier, samt honorarer.

Sådan deltager du

Det er nemt at deltage – også selvom du ikke har en idé du vil bidrage med. Challenges.dk byder alle velkommen til at deltage i debatten og komme med deres kommentarer og anbefalinger.

Hvis du ønsker at indsende en idé, skal du gå til siden med Alle challenges og vælge den challenge du ønsker at deltage i.