Gå til hovedindhold

VIA University College

Vil du have hjælp fra studerende til at løse din udfordring?

VIA University College vil gerne invitere dig og din organisation til at samarbejde med vores studerende om en aktuel udfordring.

En challenge starter ved, at I som organisation identificerer en udfordring, tager kontakt til en koordinator fra VIA University College, og i fællesskab sætter vi et forløb sammen. Vi vil rigtig gerne tage en uforpligtende snak med jer om, hvad der findes af muligheder.
I et challenge-samarbejde faciliterer vi forløbet og sørger for, at vores studerende arbejder med jeres udfordring i relevante undervisningsforløb.

Det giver jer mulighed for at profilere jer over for vores studerende og inddrage dem i løsningen af en konkret udfordring.

Da det er til gavn for begge parter, er der ingen udgifter forbundet med et challenge-samarbejde, ud over den tid, som investeres i samarbejdet.

Challenges
Kort sagt bringer en challenge virkeligheden ind i uddannelserne og uddannelserne ud i virkeligheden.

VIA har stor erfaring med challenges og har arbejdet med challenge-baseret idégenerering og innovation siden 2014.

Sammen med partnere fra den offentlige og private sektor har vi afholdt challenges inden for alt fra velfærd, sundhed og uddannelse til bæredygtighed, grøn omstilling og cirkulær økonomi samt forretnings- og produktudvikling.

VIA University College
VIA University College er en af Danmarks seks professionshøjskoler. Professionshøjskolerne udbyder de fleste af landets mellemlange videregående uddannelser – også kaldet professionsbacheloruddannelser. Vi har en lang række uddannelser inden for velfærd og erhverv med knap 20.000 studerende.

Kontakt
Kontakt os på [email protected], hvis du vil vide mere om hvordan, I kommer godt i gang med jeres challenge.