Skip to main content

Innovation through challenges

Our problem - your solution

Challenges right now
Latest news
News

Earlier this week, the finalists in UrbanTech Challenge met at a final pitch-event. After seeing several great pitches, the jury announced three winners, each utilizing the business potentials in open public data in their own way: Planspace, Sp8ces and AirBnB for p-pladser. Congratulations!

News

A great pitch can be the difference between succes and failure. You can now get help getting your pitch just right, so EVERYONE understands your business idea and wants more.
When: Thursday December 6th at 13-16
Where: Google Succes Online, Nørrebrogade 34, 2200 Kbh N

News

The time has come where we can announce the finalists in UrbanTech Challenge. Eight finalists have been selected to pitch their ideas live at the final at BLOXHUB on the 3rd of December.
Congratulations to the finalists and a big "well done" to everyone that participated!

Active ideas

En onlineform som stiller dig de rigtige spørgmsål afhængig af dine svar og giver dig det overblik du har behov for, for at vurdere om du er klar til at ansætte en medarbejder.

Iværksætterne modtager en goodiepack på deres mobiltelefon. Heri findes alle relevante informationer samlet ét sted. Her er det muligt at inddele i forskellige kategorier efter emne, der gør den store mængde af information overskuelig. På denne måde har iværksætterne altid værktøjet lige ved hånden på deres telefon og kan nemt finde svar på de spørgsmål, der opstår i løbet af en arbejdsdag.

For at danne et hurtigt overblik over udgifter og forpligtelser der er med en ny ansættelse, er det vigtigt at man har alle informationer samlet et sted. Dertil er det en klar fordel at man samme sted har det værktøj, som kan behandle alle de informationer man skal bruge. Ved at bruge ansættelsesberegneren, beskrevet i denne rapport, er det vigtigt at brugeren ikke forlader siden eller føres over til en ny side. Alt hvad brugeren skal have for at beregne, hvor meget en ansat koster virksomheden, ligger på den samme side.