Skip to main content

Innovation through challenges

Our problem - your solution

Challenges right now
Latest news
News

De fem finalister i AML Challenge 2019 er nu fundet, og de vil alle få muligheden for at pitche deres idé foran en fagjury samt 50 andre profiler fra erhvervslivet d. 10. December 2019. Læs mere her.

News
I torsdags blev vinderne af Cyber Security Challenge 2019. Seks finalister var blevet udvalgt blandt de 51 indsendte løsningsforslag og fik mulighed for at pitche deres idé foran en ekspertjury - bestående af bl.a. Søren Pind og Troels Ørting. Læs mere her.
News

De 6 finalister i Cyber Security Challenge 2019 er nu blevet fundet. Finalisterne skal kæmpe om priserne i de to kategorier Studerende og Virksomheder/iværksættere. Læs mere her.

Active ideas

Idéen er at anvende FME Desktop og FME Server, dels til at udføre selve tolknings- og- konverterings-jobbet, og dels til at være det gennemgående bindeled i automatiseringsprocessen.

“No waste should ever go to waste!” er missionen for Wasteless. Som en del af et større økosystem har vi lavet en app, der vha. kunstig intelligens automatisk genkender affald i realtid og bl.a. vejleder borgerne i at sortere deres affald korrekt.

Tillad large scale research ved at analysere afvaskningsvand i svømmehaller.