Skip to main content

Innovation through challenges

Our problem - your solution

Latest news
News

Hvad har et moderne butikscenter at gøre med FNs Verdensmål? En hel del – det beviste 50 studerende fra VIA University College, da de torsdag 25. april præsenterede deres bud på fremtidens bæredygtige butikscenter ved en challenge arrangeret i samarbejde med Compas.

News

De fire vindere af Circular Innovation in the Building Industry er nu fundet. Challengen var arrangeret af VIA University College i samarbejde med entreprenørvirksomheden Enemærke & Pedersen og Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Active ideas

Platform der ved at koble og tilbyde fordele til en lang række aktører gør det nemmere og mere motiverende for alle at annoncere og varetage opgaver indenfor SDG.

Udvikling og produktion af verdens mest bæredygtige* protein - der tilmed er velsmagende, multi anvendelig og kan produceres til en konkurrencedygtig pris. (*: målt på C02 udledning, vand og land forbrug per gram rent protein)

Planteslagterne udvikler plantebaserede alternativer til kød som ikke lægger skjul på, at de er lavet af 100% grønt. Med smagen i fokus, gør vi det spændende, nemt og lækkert at spise plantebaseret. Helt uden soya, konserveringsmidler og e-numre.