Skip to main content

Fællesskab for samarbejde

This idea is a part of Region Sjælland Deler

Moderator
April 15, 2017

"Resecond er én de allerførste deleøkonomiske virksomheder i Danmark.

Ideen med denne indsendelse er at skabe en B2B version af Resecond.
Det har ikke været planen, før I har født tanken med Challenges.

Resecond startede som et fællesskab for kjolebyttere, men har netop nu åbnet et fællesskab for fællesskaber, hvor landsbyer, sportsklubber og venner kan dele viden, arbejdsopgaver og ting med hinanden uden utidig dataopsamling og reklamer. Se det på www.resecond.com/grupper. (den er kun en lille måned gammel, så den er stadig primitiv og under udarbejdelse)

Resecond/virksomheder

Hvorfor ikke også skabe en fællesskabsplatform for virksomheder, der vil dele viden, overskydende kapacitet og arbejdsopgaver med hinanden - med en fælles kalender, hvor man kan holde styr på et projekt eller det daglige samarbejde. Et fællesskab for samarbejdspartnere.

Resecond/virksomheder skaber brand alliances og et stærkere forhold til virksomhedens samarbejdspartnere og leverandører med en fælles aftaleplatform.

Platformen kan samtidig bruges til at håndtere grupper og projekter, da man kan lave lige så mange grupper man vil. Det koster 199,- pr md at have en gruppe. Platformen svarer til Facebook grupper med den store forskel, at man også har en aftalekalender og at ens data ikke bliver solgt videre og at der derfor heller ikke er reklamer. Man kan kort sagt være i fred.

Resecond/virksomheder bliver løsningen, hvis I synes, at vi skal gå videre med ideen. Ellers vil vi koncentrere os om resecond/grupper

Ideen vil i givet fald blive sideløbende udviklet med resecond/grupper og kan være fuldt udbygget i løbet af 2017

Hvad er innovativt ved ideen?
At det ikke findes i Danmark.

Hvordan vil ideen skabe værdi?
Den vil skabe effektiv ressourcedeling, stærkere fællesskaber og spare tid og penge.

Hvordan skal ideen implementeres:

Jeg holder et utal af foredrag om deleøkonomi, så jeg vil håndbære resecond/virksomheder ud til alle de virksomheder, der møder op til mine foredrag.

Skulle ideen gå videre til runde 2, skal vi sammensætte et panel af aktører fra forskellige brancher for at skræddersy værktøjet til deres behov. Det vil samtidig have den pædagogiske effekt, at de vil blive nudget til at tænke i, hvordan de kan dele deres ressourcer."

Comments