Skip to main content

Bæredygtig Naturpleje

This idea is a part of Impact Challenge - Business with Purpose

Ronyx
Ronyx
December 20, 2018

Min idé bidrager til FN’s verdensmål nr. 15, “Livet på land”

En kort præsentation af mit firma som jeg startede i april, i slutningen af min uddannelse, som Skov og Natur-teknikker:
Det jeg foretager mig, er i bredt omfang: Træfældning, Beskæringsopgaver, Tilsyn af træer, Naturpleje, Skulpturskæring med motorsav og Gratis kurser: “Gør det selv træfældning og beskæring”.
Mit Natur/Miljøtjenestefirma “Ronyx” vil i løbet af de kommende 4 år, stå i spidsen for at blive Danmarks grønneste firma. Jeg arbejder målrettet efter løsninger der skåner miljøet og skaber grønne oplevelser. Det vil sige at den nuværende miljøbelastning der foregår, ved brug af benzindrevne redskaber, vil jeg reducere med op til 80- 90 % ved udskiftning af benzindrevne redskaber, til el-drevne. Naturpleje og miljøvenlighed går nemlig hånd i hånd. Denne metode er skalerbar og realiserbar, fordi der kan tages handling NU i små, mellem og store virksomheder.
Udover en miljøvenlig arbejdsgang, har jeg også en vision om at omdanne de steder, vi i vores hverdag færdes, til idylliske naturoplevelser. Vi skal kombinere by og natur. Grå felter i kommunen skal gøres visuelt attraktive ved at skabe et miljørigtigt træ og planteliv. Denne form for sammensmeltning af by og natur er innovation der skal skabe naturlige rammer og indtryk i bymiljø.
Mit firma er ikke skabt for at tjene penge. Det er skabt, fordi det er behov for grønnere drift. Selvfølgelig er økonomisk vækst kun en styrke i forhold til udviklingen af mine ideér, men det er skabt, fordi vi skal hylde naturen, værne om den og beundre den. Sidst men ikke mindst, er firmaet skabt fordi jeg personligt ELSKER at arbejde med naturen. Og jeg glæder mig til at se hvor langt jeg kommer med det hele.
Jeg voksede op i Ålsgårde og har de seneste 8 år boet i Helsingør. Efter gymnasiet og et sabbatår, fandt jeg verdens fedeste mulighed inden for erhvervslivet: Selvstændig Arborist - en professionel i erhvervstræklatring, med ekspertviden inden for træer.
Personligt har jeg fundet ud af at man kan flytte bjerge, som iværksætter. Vi skal tænke nyt, tænke bedre og arbejde smartere.

 

Comments