Skip to main content

CSR People Challenge 2019

Med CSR People Challenge 2019 opfordrer Cabi studerende i hele Danmark til at komme med innovative ideer til at få udsatte unge i arbejde!

For mange unge står uden for arbejdsmarkedet i en tid, hvor der samtidig er stor mangel på arbejdskraft. Derfor søger Cabi innovative, anvendelige ideer til, hvordan virksomheders sociale ansvar kan bidrage til en sund og bæredygtig forretning, gennem beskæftigelse af udsatte ledige. Målet er at indfri FN’s Verdensmål 8 om anstændige job og økonomisk vækst.

For mig er CSR People Challenge en spændende mulighed for at bringe mine kompetencer i spil og samtidig gøre en forskel for unge, som er kommet ud af kurs
– Christoffer T. Jørgensen, Cand merc. Innovation Management & Business Development

Vinderen af CSR People Challenge 2019 vinder en pengepræmie samt en udviklingsdag med Cabi til den samlede værdi af 20.000kr. 

CSR People Challenge 2019 kulminerer, når tre grupper med finalister pitcher deres idé live foran et dommerpanel til kåringseventet den 21. november 2019. 

 

Prize
Pengepræmie og forløb med Cabi til en samlet værdi af 20.000
Ideas
5
Category
Concept
Lancering

CSR People Challenge - let´s begin

Send din idé ind

Der er åben for alle ideer og innovative løsninger.

Deadline

Indsend din/jeres idé sendes den 20. oktober 2019.

Vurdering af idéer

Cabi udvælger i samarbejde med Erhvervsstyrelsen 20 ideer, der går videre til dommerpanelet. Herefter vælger dommerpanelet de 3 finalister, som inviteres til at pitche deres innovative ide og løsning på konferencen "CSR People Prize & Challange" den 21 november 2019.

Event - CSR People Prize & Challenge

3 finalister udvælges til at pitche deres idé foran et dommerpanel bestående af virksomhedsledere og eksperter på FN's vendensmål.

CABI logo
Aarhus Universitet
Roskilde Universitet
Studenterhus Aarhus
VIA University College
Aalborg Universitet
Roskilde Festival højskole
image
Image
Image

Comments

Ideas for this challenge (5)
En digital onboarding-løsning, der tager udgangspunkt i nudging og gamification.
De udsatte unge mangler job og virksomhederne har produktionsbegrænsninger grundet rekruttering. Derfor mangler virksomhederne et redskab til at nå ud til de unge, derfor er en forsimplet jobsøgnings-platform der gavner alle en løsning.
Et vikarbureau for udsatte unge, hvor virksomheder kan byde ind med opgaver, hvor de kan lære noget af de unge. Vikarbureauet kan desuden være udgangspunkt for et ungenetværk hvor de kan dele erfaringer og få sparring af mentorer tilknyttet bureauet
Brugercafe med lektiehjælp, træning i madlavning samt mentorordning og job/uddannelsesvejledning tilknyttet,